У Генштабі переконують, що ОБСЄ довіряє Україні завдяки її чесності

У Генштабі переконують, що ОБСЄ довіряє Україні завдяки її чесності
Родіон Тимошенко 

Українські військові запевняють: якщо є якесь порушення з боку сил АТО, вони самі про це повідомляють ОБСЄ

ОБСЄ довіряє українським військовим завдяки їх чесності. Внаслідок яких ситуацій склалося таке ставлення, розповідає в інтерв’ю «Главкому» заступник начальника Генштабу, генерал-майор Родіон Тимошенко.

«Трапився випадок, коли було збито безпілотник ОБСЄ з боку окупованого Донецька. Нам вдалося знайти цей апарат. Постало питання щодо подальшого збору об’єктивної інформації, і я наполіг на встановленні відеокамер. Таку камеру встановили в Авдіївці. Інша сторона повинна була дати «добро», аби ОБСЄ встановили камеру на шахті «Октябрь». Зрештою, відеокамеру ОБСЄ там встановила, але окупанти відключили там електроенергію. Цими фактами ми показували, що українці відкриті, а та сторона – ні», — розповідає Тимошенко.

За його словами, ОБСЄ таку інформацію фіксує у звітах.

«Якщо є якесь порушення з боку сил АТО, ми самі їм про це повідомляємо. Наприклад, це може стосуватися якогось танка, який не встиг після ремонту вчасно повернутися на ті позиції, де мав би бути. Тому міжнародні спостерігачі нам довіряють», — резюмує генерал-майор.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Заступник начальника Генштабу Родіон Тимошенко: Переходимо на стандарти НАТО навіть у харчуванні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: