В Україні втретє за день була оголошена масштабна повітряна тривога (мапа)

В Україні втретє за день була оголошена масштабна повітряна тривога (мапа)

Громадянам слід негайно пройти в укриття

В Україні втретє за день лунав сигнал масштабної повітряної тривоги. Тривогу було оголошено об 14:31.  Станом на 14:56 почався відбій. Найперше тривога була знята у Києві.

В Україні вдруге за день пролунав сигнал тривоги. Тривога була оголошено в 13:00. Станом на 13:30 тривогу скасовано.

Сигнал лунаєв в усіх областях країни. Деякі моніторингові групи повідомляють про зліт російського винищувача МіГ-31К, який є ймовірним носім гіперзвукової ракети «Кинджал».

В Україні втретє за день була оголошена масштабна повітряна тривога (мапа) фото 1

Раніше у Києві та кількох областях України сьогодні була оголошена масштабна повітряна тривога. Станом на 11:15 тривогу скасовано. Тривога розпочалася об  10:07 14 березня. Громадянам слід негайно простий в укриття. 

В Одеській області повідомили про вибухи. У мережі зазначають, що працює протиповітряна оборона.

Повітряну тривогу на півночі нашої країни оголосили о 10:05. Про загрозу з повітря попередили жителів столиці, Київської, Чернігівської та Сумської областей.  Пізніше повітряну тривогу також оголосили на півдні України. Моніторингові групи зазначають, що зафіксований зліт російських винищувачів МіГ-31БМ, Су-24МР та Су-34. Тому українців закликали не ігнорувати сигнали тривоги.

Згодом повітряна тривога охопила східні та частину центральних областей України.

В Україні втретє за день була оголошена масштабна повітряна тривога (мапа) фото 2

Нагадаємо, триває 384-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Попри значні втрати, противник продовжує наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили понад 100 ворожих атак на зазначених напрямках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: