У Києві та низці областей лунала повітряна тривога

У Києві та низці областей лунала повітряна тривога
фото з відкритих джерел

Жителям «почервонілих» регіонів слід було негайно пройти в укриття

Після 22:00  у Києві, Київській та низці областей пролунала повітряна тривога. Крім того, досі триває небезпека у Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Луганській областях та в Криму.

Моніторингові канали повідомляють про активність тактичної авіації вздовж лінії фронту на Сході.

Київська обласна державна адміністрація заявила, що в небі над Київщиною виявлено повітряну ціль.

«Жителі Київщини! У небі виявили повітряну ціль. Сили ППО напоготові. Перебувайте в укриттях та дотримуйтеся інформаційної тиші - нічого не знімайте та не публікуйте в мережу», – йдеться в повідомленні.

Мапа тривог зараз виглядає так:

У Києві та низці областей лунала повітряна тривога фото 1

Раніше повідомлялося про запуск дронів-камікадзе «Шахед». Повітряна тривога оголошувалася в низці східних областей.

До слова, триває 420-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Російська Федерація продовжує ігнорувати Міжнародне гуманітарне право, завдає ударів, здійснює обстріли не лише по позиціях наших військ, а й по цивільній інфраструктурі населених пунктів, тероризуючи мирних жителів. Протягом доби противник завдав три ракетних та 37 авіаційних ударів, зокрема, застосував 12 БпЛА типу «Шахед-136». 10 з них були знищені нашими захисниками. Окрім того, ворог здійснив 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: