У Києві та низці областей лунала повітряна тривога

У Києві та низці областей лунала повітряна тривога
фото з відкритих джерел

Загроза в столиці тривала приблизно дві години 

У Києві та низці інших областей України лунали сирени повітряної тривоги. Моніторингові канали повідомляли про атаку безпілотників, попередньо – типу «Шахед».

Приблизно о 23 годині тривогу було оголошено в низці північних, центральних та східних регіонів. На Нікопольщині фіксувалася загроза артилерійського обстрілу. Орієнтовно о 23:30 небезпека поширилася на Київську, а згодом і на Черкаську області.

Київська обласна військова адміністрація заявляла про ворожу ціль над областю. «Жителі Київщини! У небі виявили повітряну ціль. Сили ППО напоготові», – йшлося в повідомленні.

Оновлено

О 01:01. У Києві пролунали сирени повітряної тривоги.

Водночас ОВА повідомила, що в Київській області працює ППО.

Українців закликали не нехтувати особистою безпекою, перебувати в укриттях до відбою тривоги та дотримуватися інформаційної тиші – нічого не знімати та не викладати в мережу.

Мапа повітряних тривог виглядала так:

У Києві та низці областей лунала повітряна тривога  фото 1

Нагадаємо, завершилася 375-а доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну. Російська Федерація основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. У вищому військовому керівництві Росії назріває конфлікт через значні втрати та відсутність реальних досягнень на фронті. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: