У Львові госпіталізували сімох пасажирів, прибулих спецпотягом з ЄС

У Львові госпіталізували сімох пасажирів, прибулих спецпотягом з ЄС

У семи українців, які повернулися з Польщі, підозрюють коронавірус 

Фото dpsu.gov.ua

Госпіталізовані були серед близько трьох тисяч пасажирів, які повернулися спецпотягами з Польщі

Сімох пасажирів п’яти спецпотягів, якими громадяни України сьогодні поверталися з країн ЄС, госпіталізували у Львівську обласну інфекційну лікарню, повідомив на брифінгу в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько.

«Сьогодні в Україну прибули 5 поїздів з Перемишля до Києва. У кожному з поїздів перебували від 500 до 800 людей. У Львові вийшли близько 660 пасажирів. Усім пасажирам вимірювали температуру на кордоні і у Львові і в результаті цих дій 7 осіб доставили в інфекційну лікарню для проведення діагностики», – сказав Васько.

За його словами, решта пасажирів підписали інформовану згоду про те, що їм відомо про норми законів України, зокрема, про карантин для прибулих із-за кордону.

Нагадаємо, станом на вечір четверга, 20 березня, в Україні лабораторна підтверджено 29 випадків зараження новим коронавірусом Covid-19. Один новий випадок зафіксовано в Івано-Франківській області, один – у Харківській, один – у Львівській.

Як повідомлялося, у Львові у 22 осіб підозрюють нову коронавірусну інфекцію Covid-19. За одну годину до лікарні госпіталізували шістьох осіб. Усі госпіталізовані перебували за кордоном у країнах, де зафіксовано коронавірус.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: