У смертельному ДТП в окупованому Криму постраждали українці

У смертельному ДТП в окупованому Криму постраждали українці
Смертельне зіткнення маршрутки і потяга в окупованому Криму

Серед трьох госпіталізованих двоє українців, один - росіянин

Серед постраждалих у ДТП з потягом і маршруткою в окупованому Криму є два громадянина України. Про це повідомляють «Ріа Новини» з посиланням на прес-службу місцевих окупаційних органів.

«На місці трагедії працювали три бригади швидкої допомоги. Зараз троє потерпілих перебувають в Красноперекопської ЦМЛ. Постраждалим громадянам України і Росії надається медична допомога в повному обсязі, незалежно від громадянства», - сказали в там.

Серед трьох госпіталізованих двоє українців, один - росіянин. Двоє знаходяться в реанімації у стабільно важкому стані, один - в травматології в стані середньої тяжкості.

Зіткнення маршрутки з поїздом Керч - Армянськ сталося на залізничному переїзді неподалік від Армянська 8 квітня. В аварії загинули п'ятеро людей, включаючи водія автомобіля, і було поранено сім чоловік.

Джерела РБК в окупаційних органах назвали імена загиблих і постраждалих в результаті аварії. У ДТП загинули п'ятеро людей: Н. Катко 1937 року народження, В. Сорокіна 1995 року народження, Н. Плахіна, Є. Чудакаєв 1965 року народження і Т. Благодатна 1948 року народження. Серед постраждалих семеро осіб: Т. Рибак, Б. Мамедов, О. Ідес, І. Миронов, О. Булава, Т. Спесівцева, Г. Спесівцев.

За фактом смерті п'яти чоловік і травмування семи порушено кримінальну справу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: