«Великодне перемир’я» в АТО: один боєць загинув, троє були поранені

«Великодне перемир’я» в АТО: один боєць загинув, троє були поранені

Бойовики ігнорують режим припинення вогню і продовжують стріляти

У першу половину доби бойовики терористичних організацій «Л-ДНР» не дотримувалися режиму «великоднього перемир’я» встановленого з опівночі 30 березня. Станом на 18.00 зафіксовано 16 обстрілів позицій сил АТО на Донбасі, повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

Зокрема, на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів та протитанкової керованої ракети противник обстріляв наші укріплення поблизу Талаківки, гранатомети застосував в районі Опитного, Верхньоторецького та Богданівки, а зенітну установку – неподалік Водяного. Крім цього, зі стрілецької зброї вогонь вівся по захисниках Авдіївки, Опитного, Новотроїцького, Шахти Бутівки та Павлополя.

На Луганському напрямку від початку доби умови перемир’я з боку ворога дотримувалося у повній мірі.

«На жаль, під час виконання бойових завдань один український військовослужбовець загинув, троє воїнів – отримали поранення. Постраждалих доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу», - повідомили у штабі.

Нагадаємо, минулої доби на Донбасі внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ двоє захисників України були поранені, ще один військовослужбовець отримав бойове травмування.

Також, Порошенко заявив, що за час проведення антитерористичної операції на Донбасі більше 13 тисяч українських військових отримали поранення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: