Військова ситуація: у росіян наростають проблеми з логістикою

Військова ситуація: у росіян наростають проблеми з логістикою
Українські військові не дають спуску ворогам
фото з відкритих джерел

Окупанти несуть значні втрати

Станом на 43 години від початку повномасштабної війни з Росією, у російських окупантів наростають проблеми з логістикою. Про це повідомив співробітник Міноборони Олексій Копитко.

«Наші (і військові, і просто люди) ускладнюють їм пересування, підривають мости, завалюють дороги. Плюс активно щипають доступними засобами. Де арта накриває, де механізовані частини до контактного бою вступають. Як наслідок – через незаплановані маневри у росіян банально закінчується паливо. Зараз його намагаються активно підтягувати, разом з резервами, що натужно зганяються. А в цей час ТрО отримує NLAW, по землі йде те, що раніше возили «пташки» і т.д. Декілька днів ще вистояти. Складно, міряємо годинами. Але істеричні тиради Путіна пояснюють все краще за будь-які слова», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, те, що зараз відбувається – третя фаза шоку та трепету, який намагаються навести російські військові. Головний задум всієї цієї історії, не матеріальний чи територіальний ефект, а психологічний – зім'яти та придушити. Так вважає ексрадник голови Офісу президента України Олексій Арестович.

Тим часом Україна готова говорити з Росією про припинення вогню і мир, тривають консультації – прессекретар Зеленського.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: