Зеленський розповів про ситуацію в Дніпрі після ракетного удару росіян

Зеленський розповів про ситуацію в Дніпрі після ракетного удару росіян
Уже відомо про 25 загиблих внаслідок атаки, з них одна дитина
фото: Володимир Зеленський/Телеграм

Глава держави висловив співчуття всім рідним і близьким загиблих

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що внаслідок ракетної атаки російських військових по Дніпру вже відомо про 25 загиблих людей. Про це глава держави написав у своєму Telegram-каналі.

«Дніпро. Станом на зараз врятовано 39 людей, з них шестеро дітей. Загинули 25 людей, з них одна дитина. Травмовано 73 людини, з них 13 дітей. Розшукується 43 людини», – заявив Зеленський.

Він зазначив, що попередньо зруйновано 72 квартири та пошкоджено понад 230 квартир.

За словами президента, вже встановлено чотири намети ДСНС та два намети від волонтерів. Психологи надають допомогу постраждалим. «Пошуково-рятувальні роботи та демонтаж небезпечних конструктивних елементів тривають. Цілодобово. Продовжуємо боротися за кожне життя», – зазначив Зеленський.

Глава держави висловив співчуття всім рідним і близьким загиблих.

Як відомо, 14 січня внаслідок влучання ракети у багатоповерхівку Дніпра повністю зруйнований під'їзд будинку. Рятівники наразі розбирають завали, під якими перебувають люди.

Відомо, що окупанти вдарили по Дніпру ракетою з бойовою частиною 950 кілограмів, призначеною для знищення авіаносних груп у морі – ЗСУ повідомили, чим і звідки окупанти нанесли удар по Дніпру. Також повыдомлялося, що у Дніпрі оголошено триденну жалобу за загиблими.

Читайте також: Кількість загиблих у Дніпрі зростає: останні дані з місця трагедії (оновлюється)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: