Коломойський їздив до Авакова. Як влада та бізнес проводять непублічні зустрічі

Коломойський їздив до Авакова. Як влада та бізнес проводять непублічні зустрічі

Попри обіцянки Зеленського, влада та великий бізнес продовжують непублічно проводити зустрічі

Колаж: Схеми

Коломойський підтвердив, що зустрічався з главою МВС: «Кави випив, давно не бачилися. Жодних справ»

Високопоставлені чиновники продовжують проводити непублічні зустрічі із впливовими бізнесменами незважаючи на обіцянку Володимира Зеленського, що за його президентства відносини між владою і представниками великого бізнесу стануть виключно прозорими.

Про низку таких зустрічей йдеться в розслідуванні журналістів програми «Схеми»

Як зазначається, 13 листопада «Схеми» помітили автомобіль охорони неформальної групи «Приват», що супроводжувала BMW на виїзді з МВС, а потім кортеж заїхав у підземний паркінг столичного офісу Ігоря Коломойського.

У коментарі ЗМІ олігарх підтвердив, що зустрічався з главою МВС Арсеном Аваковим: «Кави випив, давно не бачилися. Жодних справ».

За даними «Схем», 21 жовтня бізнесмен і представник неформальної групи «Приват» Михайло Кіперман зустрівся з головою правління НАК «Нафтогаз України» Андрієм Коболєвим у готелі Hyatt.

Крім того, «Схеми» регулярно фіксували заїзди автомобілів інших бізнесменів до правоохоронного відомства. Тричі – бізнесмена Павла Фукса: 14 вересня, 10 і 12 листопада. Бізнесмен Ілля Павлюк 18 червня приїжджав у МВС, а 5 листопада – в Офіс президента. 17 листопада на Банкову приїжджав бізнесмен Борис Кауфман.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: