Масовий голод. Саакашвілі пояснив грузинам, що чекає на них через погіршення стосунків з Україною

Масовий голод. Саакашвілі пояснив грузинам, що чекає на них через погіршення стосунків з Україною
Михайло Саакашвілі заявив,- якщо відносини між Києвом і Тбілісі погіршаться, то грузинам загрожуватиме голод, 

«Якщо Україна зникне для Грузії, це будуть порожні прилавки в магазинах, масовий голод, злидні», – Саакашвілі

Голод загрожуватиме грузинському народові, якщо відносини між Києвом і Тбілісі погіршаться. Про це розповів голова Виконавчого комітету реформ України, експрезидент Грузії Михайло  Саакашвілі в ефірі телеканалу Mtavari Arkhi, пише Sova.

За словами Саакашвілі, Україна експортує до Грузії багато важливих продовольчих товарів, на кшталт зернових, гречки, м'ясопродуктів, ковбаси та молока. Якщо через конфлікт Україна припинить постачання, то в Грузії може початися криза

 «Якщо Грузія зникне для України, на людях в Україні це не позначиться. Якщо ж Україна зникне для Грузії, це будуть порожні прилавки в магазинах, масовий голод, злидні. Тому, звичайно, про це мови не йде, і Україна цього не зробить», – сказав Саакашвілі.

Також  Саакашвілі додав, що у його дискредитації та розгойдуванні стосунків обох держав зацікавлена Росія.

Зазначимо, Грузія відкликала посла з Києва для консультацій після призначення колишнього грузинського президента Михайла Саакашвілі на посаду голови виконавчого комітету реформ України. Про це заявив глава МЗС Давид Залкаліані.

Нагадаємо, 7 травня президент України Володимир Зеленський призначив Михайла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ, а Олександра Ольшанського - заступником голови.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: