«Вони сказали правду». Головнокомандувач вперше прокоментував пісню про Путіна на параді

«Вони сказали правду». Головнокомандувач вперше прокоментував пісню про Путіна на параді
Залужний підтримав військових і не наполягає на покаранні через кричалки  про Путіна
Фото з відкритих джерел

У серпні в мережі з'явилось відео, де військові на репетиції параду до Дня Незалежності хором співали пісню «Путін – х#йло»

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний назвав правдивою пісню-кричалку «Путін – х***о», яку на репетиції військового параду на Хрещатику вигукували військові. Про це Залужний розповів в інтерв’ю Яніні Соколовій, показаному 4 вересня.

«Скажімо так: з одного боку, я сам батько двох дітей і мені не хотілося б, щоб це відбувалося в такому колі загалом. Це з етичної точки зору, тобто моралі, щодо дітей і жінок. Але, власне, вони сказали від душі, вони сказали правду. Честь їм і хвала», – сказав Залужний.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилось відео, де військові 18 серпня на репетиції параду до Дня Незалежності хором співають пісню «Путін – х#йло». На відео видно, як військові строєм марширують столичним Хрещатиком і співають знамениту пісню.

Тоді багато користувачів соцмережі були переконані, що це монтаж співу харківських ультрас.

Проте у п’ятницю, 20 серпня, під час репетиції параду в Києві військові повторно виконали відому «кричалку»

Нагадаємо, відома російська пропагандистка Ольга Скабєєва не змогла не звернути увагу на випадок під час репетиції параду в Києві, коли військові заспівали відому пісеньку про Путіна.

За її словами, президент України Володимир Зеленський, повинен знайти винних і покарати їх. А крім того, публічно вибачитися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: