Зеленський назвав чисельність української армії

Зеленський назвав чисельність української армії
фото ілюстративне

Володимир Зеленський: «...У нас 880 тисяч. У нас мільйонна армія»

Президент Володимир Зеленський назвав чисельність української армії, назвавши її мільйонною. Про це глава держави заявив в інтерв'ю німецькому телеканалу ARD.

«...У нас 880 тисяч. У нас мільйонна армія. А при цьому у нас 30 млн людей зараз, зараз конкретно 30 млн людей працюють, а навіть може більше трішки. Сказати точно цифру не можу», – зазначив Зеленський.

При цьому глава держави уточнив, що на сьогодні не відомо точно скільки виїхало людей з самого початку повномасштабної війни, назвавши цифру в діапазоні 6, 5 - 7, 5 млн. «Тому ми говоримо про всіх людей хто в Україні. І вони всі захищають Європу і світ. Абсолютно. На своїх робочих місцях», – додав Зеленський.

До відома, рейтинг міжнародної компанії Global Firepowe свідчить, що українська армія увійшла до п’ятірки найпотужніших у Європі.

У 2022 році ЗСУ обіймали 22 сходинку в рейтингу 145 країн, торік були на 15 місці, а цього року – на 18. Україну в рейтингу «оточують» Ізраїль на 17 місці та Німеччина на 19 сходинці.

У Європі українська армія поступається лише Великій Британії, Італії та Франції.

Також президент України Володимир Зеленський впевнений, що Росію можна зупинити та не допустити руйнування України, і тим самим запобігти третьої світової війни.

Раніше стала відома чисельність української Армії дронів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: