Зеленський обговорив зі спадкоємним принцем Абу-Дабі співпрацю України та ОАЕ

Зеленський обговорив зі спадкоємним принцем Абу-Дабі співпрацю України та ОАЕ
Зеленський провів телефонну розмову зі Спадкоємним принцом емірату Абу-Дабі
фото з відкритих джерел

Зеленський наголосив на важливості подальшої співпраці з Об'єднаними Арабськими Еміратами

Президент України Володимир Зеленський під час телефонної розмови зі спадкоємцем принцом Абу-Дабі Мухаммадом бін Заїдом Аль Нагаяном обговорив питання співпраці України та Об'єднаних Арабських Еміратів, а також реалізацію спільних проектів. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський привітав шейха Мухаммада бін Заїда Аль Нагаяна з 50-ю річницею створення ОАЕ, окремо відзначивши вагомі здобутки Об'єднаних Арабських Еміратів у сферах забезпечення економічного зростання, розвитку науки та захисту довкілля.

Зеленський наголосив на важливості подальшої співпраці з Об'єднаними Арабськими Еміратами як з одним з ключових торговельно-економічних партнерів України на Близькому Сході.

Зі свого боку шейх Мухаммад бін Заїд Аль Нагаян наголосив, що його країна зацікавлена в розширенні відносин з Україною в усіх сферах, що становлять обопільний інтерес.

Співрозмовники окремо обговорили перспективи взаємовигідної співпраці в інвестиційній сфері з метою реалізації в Україні проектів у галузі інфраструктури, енергетики та агропромислового комплексу.

Глава Української держави запросив шейха Мухаммада бін Заїда Аль Нагаяна відвідати Україну з візитом.

До слова, президент України Володимир Зеленський вперше провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном та запросив його приїхати з візитом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: