Окупанти вкрали з зоопарку єнота, українці відповіли мемами (фото)

Окупанти вкрали з зоопарку єнота, українці відповіли мемами (фото)
Бажання росіян красти все підряд спричинило нову хвилю жартів у мережі
фото з відкритих джерел

Користувачі мережі наводили переваги єнотів-полоскунів порівняно з автоматичною пральною машиною

У день, коли окупанти залишили Херсон, російська журналістка Анна Долгарьова написала дивний пост. Кореспондентка розповіла, єдиною хорошою новиною про Херсон є той факт, що її друг встиг «покрасть» єнота із місцевого зоопарку. Новина викликала цілу хвилю мемів у мережі.

Окупанти вкрали з зоопарку єнота, українці відповіли мемами (фото) фото 1

Українці жартували про бойових єнотів та навіть присвятили такій дивній крадіжці жартівливі вірші. Крім того, наводили переваги єнотів-полоскунів порівняно з автоматичною пральною машиною.

Раніше було підтверджено ураження Силами оборони району зосередження окупантів у Херсонській області. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні 13 листопада.

Нагадаємо, триває 263-тя доба повномасштабної війни Росії проти України. За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка і Новоселівське Луганської області та Торське, Бахмут, Білогорівка, Спірне, Торецьк, Красногорівка, Первомайське, Мар’їнка, Новомихайлівка і Павлівка на Донеччині.

11 листопада Міноборони України повідомило про звільнення Херсона від окупантів. Збройні сили України зайшли в Херсон. Шляхи відступу російських окупантів перебувають під вогневим контролем української армії.

Станом на вечір 12 листопада Силами оборони встановлено контроль у понад 60 населених пунктах Херсонщини, поліція розпочала стабілізаційні заходи. У самому Херсоні теж тривають стабілізаційні заходи.

Читайте також: ISW пояснив, як втеча окупантів з Херсона вплинула на довіру росіян до Путіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: