У «Голосі» заявили, що впевнено долають виборчий бар’єр

У «Голосі» заявили, що впевнено долають виборчий бар’єр
Клименко зазначила, що представники партії «Голос» зафіксували велику кількість порушень під час голосування

Голова виборчого штабу партії «Голос», розкритикувала попередні дані екзитполів, що вже з'явилися у ЗМІ

Голова виборчого штабу партії «Голос» Юлія Клименко заявила, що їхня політична сила на дострокових виборах до Верховної Ради впевнено долає виборчий бар’єр 5%. Про це вона заявила на брифінгу у штабі партії, повідомляє кореспондент «Главкому».

Також Клименко зазначила, що представники партії «Голос» зафіксували велику кількість порушень під час голосування.

«94 округ-повний збій виборчого процесу», - деталізувала Клименко.

Також голова виборчого штабу партії «Голос», розкритикувала попередні дані екзитполів, що вже з'явилися у ЗМІ і назвала їх маніпуляцією.

Як повідомлялося, партія «Самопоміч» подала скаргу до ЦВК через підготовку фальсифікацій на 94 окрузі у Обухівському та Васильківському районах Київщини. У партії вимагали розпустити окружну виборчу комісію і повністю замінити її склад. За словами народного депутата Оксани Сироїд, хтось від імені «Самопомочі» подав до окружної виборчої комісії 94 округу не підписані і без відповідних печаток документи із проханням замінити всіх членів ДВК від партії. «Окружна виборча комісія 94 виборчого округу за тими сфальшованими поданнями фактично таку заміну зробила. Тому сьогодні на всіх ДВК у 94 виборчому окрузі працюють люди, які не представляють партію «Самопоміч», - наголосила Сироїд.

Нагадаємо, Вакарчук прокоментував чутки про те, що не збирається бути депутатом.

Як повідомлялося, сьогодні в Україні розпочалися позачергові вибори народних депутатів Верховної Ради. Виборчі дільниці відкрилися о 08:00 і працюватимуть до 20:00. 

225 депутатів будуть обрані за партійними списками, ще 199 - за одномандатними округами.

Першими в світі почали голосувати українці в Австралії. Там виборча дільниця відчинилася о першій годині ночі за київським часом.

У Києві о 8:00 відкрилися всі виборчі дільниці.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: