В армію призвуть 500 офіцерів

В армію призвуть 500 офіцерів

Призов планують на травень-червень

Генеральний штаб Збройних сил України планує провести призов в обсягах до 500 людей офіцерського складу. Про це заявив начальник головного управління персоналу - заступник начальника Генерального штабу ЗС України генерал-лейтенант Артур Артеменко під час брифінгу.

За його словами, у тому році було призвано на термін 18 місяців 1500 осіб офіцерського складу. Вони пройшли підготовку на спеціальних курсах і були призначені на посади на небойових об'єктах.

«У 2018 році в травні-червні Генштабом ЗСУ планується здійснити призов в обсягах до 500 осіб за спеціальностями тилового, технічного, морально-психологічного забезпечення та фахівців з зв'язку», - повідомив Артеменко.

Нагадаємо, заступник начальника Головного управління персоналу Генерального штабу ЗСУ полковник Марк Андрусяк повідомив, що цього року до лав Збройних сил України призиватимуть офіцерів запасу – тих, хто закінчив військові кафедри вишів, але не служив раніше. 

Раніше Верховна Рада зобов'язала студентів-медиків проходити військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу медичної служби. За відповідний законопроект №2210а у другому читанні і загалом проголосувало 238 народних депутатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: