Відомий телеведучий попередив, що від його імені діють шахраї

Відомий телеведучий попередив, що від його імені діють шахраї
Дмитро Комаров розповів, як від його імені ошукують людей
фото з відкритих джерел

Дмитро Комаров готує заяву до кіберполіції

Ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров повідомив, що від його імені діють шахраї. Як повідомив телемандрівник на сторінці у Facebook, у мережі вже не вперше використовують його ім'я та фото, вводячи людей в оману та крадучи гроші. Цього разу Дмитро нібито влаштовує конкурс. Втім, він заявив, що це брехня.

«Схема стандартна: у фотошопі домальовують на фотографіях, де у мене в руках телефон або аркуш паперу, якусь інформацію про «розіграш», «подарунки», «безоплатну роздачу грошей», інше. Все пишу в лапках. Тому що безкоштовний сир – у мишоловці. Не буває «шари». Гроші просто так не роздають. Шахраї обманюють людей, використовуючи довіру до відомих персон. Офіційно заявляю: я не маю жодного стосунку до таких «розводів». Якщо ви бачите у мережі, що Діма Комаров нібито пропонує десь зареєструватися, і він за це перерахує гроші – це брехня», – заявив Комаров.

Також ведучий додав, що готує заяву до кіберполіції, а людей попросив поширити свій допис, аби попередити якомога більше людей.

«Поділитися цим дописом. Розмістіть його у сторіз. Люди прочитають, будуть обізнані, попередять своїх дітей (діти нерідко вірять у таке). Можна надсилати скарги на такі розводи. Не вірте фейкам. Перевіряйте інформацію на моїх офіційних сторінках у Facebook та Instagram. І шахраї залишаться ні з чим», – написав Комаров.

Раніше журналіст, мандрівник та ведучий тревел-шоу Дмитро Комаров купив землю в Карпатах.

Нагадаємо, зірка телеканалу «1+1» і ведучий тревел–шоу Дмитро Комаров зробив заяву після смерті свого друга – пілота Ігоря Табанюка. Чоловік загинув у авіакатастрофі на Прикарпатті, яка трапилася 28 липня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: