Аналітики розповіли, де в Україні під час карантину купують найбільше автомобілів

Аналітики розповіли, де в Україні під час карантину купують найбільше автомобілів
Експерти відзначають, що більшість зареєстрованих автомобілів входили у ціновий діапазон $17-35 тис (52%),

Найбільше грошей на покупку авто в березні витратили кияни – $70 млн

В Україні у березні зареєстрували 6,1 тис нових автомобілів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року, продажі знизились на 16%. Про це повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Аналітики зазначають, якщо порівнювати з лютим поточного року, то падіння продажів склало 12%. Також зменшилась і сума витрати на нові авто: у лютому українці витратили $200 млн, а минулого місяця сума витрат склала $173 млн.

«Найбільше грошей на покупку авто в березні витратили кияни – $70 млн», – йдеться на сайті продажів авто.

У дослідженні наголошується, що найпопулярнішою маркою минулого місяця був Renault. «Автомобілів цього бренду зареєстрували 1,2 тис на суму $19 млн без врахування вартості додаткового обладнання», - поінформували аналітики.

Найкращі продажі серед моделей отримали:

- Renault Duster (612 авто);

- Kia Sportage (516 авто);

- Toyota RAV4 (317 авто).

Експерти відзначають, що більшість зареєстрованих автомобілів входили у ціновий діапазон $17-35 тис (52%), ще 28% – автомобілі, вартість яких менше $17 тис без врахування додаткового обладнання.

Третина авто, які українці купували у березні обладнані дизельними двигунами. Лідером купівлі дизельних авто стала Тернопільщина, де доля дизельних авто склала 48%.

Нагадаємо, у лютому в Україні зареєстрували 6,9 тис нових автомобілів. Сума витрат у найкоротший місяць року склала $200 млн. Найбільшу кількість автомобілів зареєстрували у столиці. У Києві за місяць зареєстрували 2,8 тис нових авто на суму $86 млн. Це 40% від загальних продажів по Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: