Прикордонники роз’яснили, скільки пасажирів може взяти водій авто

Прикордонники роз’яснили, скільки пасажирів може взяти водій авто
Із 7 квітня Україна запроваджує чергові обмеження на кордоні,

«Можна брати пасажирів. Якщо їде один чоловік і візьме з собою двох чи трьох пасажирів і буде перетинати кордон України, жодних проблем ми в цьому не бачимо»

Водій транспортного засобу, який перетинає кордон, може взяти з собою пасажирів та разом з ними перетнути кордон з Україною.

Про це повідомив на сторінці ДПСУ у Facebook заступник начальника департаменту - начальник управління організації прикордонного контролю генерал-майор Юрій Лисюк.

«Можна брати пасажирів. Якщо їде один чоловік і візьме з собою двох чи трьох пасажирів і буде перетинати кордон України, жодних проблем ми в цьому не бачимо», - сказав він.

Лисюк нагадав, що починаючи з завтрашнього дня Україна запроваджує чергові обмеження на кордоні, зокрема тимчасово припиняється пішохідне сполучення. Так між Польщею та Україною буде функціонувати тільки 2 пункти пропуски – Ягодин – Дорогуськ, Краківець – Корчова. Перетин громадянами України буде здійснюватися тільки автомобілем.

1586178887-392

На кордоні зі Словаччиною: діятиме «Ужгород - Вишнє-Нємецьке».

На кордоні з Угорщиною: «Чоп (Тиса) - Захонь».

На кордоні з Румунією: «Дякове - Халмеу»; «Порубне - Сірет».

Як повідомлялося, за рішенням уряду, з 7 квітня державний кордон України можна буде перетнути лише автотранспортом у 19 пунктах пропуску.

З усіма пуктами пропуску можна ознайомитись на сайті ДПСУ.

Також будуть тимчасово закриті пункти пропуску через державний кордон для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного, автомобільного сполучення.

Водночас, згідно з рішенням Кабміну, може відбуватись повернення українців спецрейсами - повітряним або залізничним транспортом.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: