Бізнес повинен допомогти своїй країні в скрутну хвилину - Ярославський

Бізнес повинен допомогти своїй країні в скрутну хвилину - Ярославський
Jktrcfylh Ярославський підтвердив, що готовий вкласти в протидію Covid -19 більше $10 млн особистих коштів: на закупівлю ПЛР-тестів, медобладнання, та інші «антикоронавірусні» цілі

На сьогодні Олександр Ярославський зайнятий організацією сучасного центру вірусології, який він створює у бізнес-парку «Екополіс ХТЗ»

Відомий український бізнесмен Олександр Ярославський заявив, що його активна участь у протидії епідемії коронавірусу в Харківській області та надання допомоги харківським пенсіонерам - це громадянська позиція, що не має на меті ніяких політичних цілей. Про це він розповів в ефірі телеканалу Настоящее время.

«Я чую, вже починаються розмови, що свою допомогу я буду конвертувати в голоси. Я гарантую всім, заявляю абсолютно ясно: я в політику не піду, голоси мені не потрібні. Нехай голоси залишать собі - вони мені не потрібні. Мені, крім посмішок харків'ян, нічого не треба», - відповів бізнесмен на запитання журналіста.

Ярославський підтвердив, що готовий вкласти в протидію Covid -19 більше $10 млн особистих коштів: на закупівлю ПЛР-тестів, медобладнання, та інші «антикоронавірусні» цілі.

На сьогодні бізнесмен зайнятий організацією сучасного центру вірусології, який він створює у бізнес-парку «Екополіс ХТЗ».

«Я думаю, це будуть десятки мільйонів доларів. Подібний центр в Ухані коштував $44 мільйони. Я не знаю, чи буде це такий самий (центр) або краще, але, у всякому разі, він буде не гірше - це 100%. Ми вже працюємо над запуском. Сьогодні була велика нарада у міського голови», - сказав він.

Відповідаючи на запитання ведучої про мотиви допомоги Харкову в протистоянні епідемії коронавірусу, Ярославський зазначив, що в будь-якому випадку допомагав би рідному регіону.

«Тут вся моя сім'я: мама в Харкові, брат в Харкові, всі мої друзі в Харкові. Я, як справжній харків'янин, повинен допомогти своєму регіону. Ми всі від плоті і крові українці - я маю на увазі кола тих, кого знаю. Всі здобули статки в Україні. Так чому ми не повинні допомогти своїй країні в цю важку хвилину? І до кого як не до нас звернутися президенту? Він звертається до всіх, також звернувся і до бізнесу. Я вважаю, що він правильно зробив, я вдячний йому за це. Навіть якби він не звернувся, я в будь-якому випадку допомагав би Харкову, як я йому завжди допомагаю», - пояснив Ярославський.

Крім цього, ведуча, посилаючись на дані рейтингів Forbes, згідно з якими Ярославський фігурував в десятці найбагатших людей України, поцікавилася нинішнім розміром його статків.

«Як свої статки я оцінюю красуню дружину, п'ятьох прекрасних дітей, маму, брата, друзів - це мої найбільш класні статки. А гроші - це таке ... Важливо, щоб людина була щаслива і раділа життю - ось це безцінний стан. Повірте мені, я кайфую від життя», - підсумував бізнесмен.

До відома, в Україні станом на ранок 30 квітня лабораторно підтверджено 540 нових випадків коронавірусу. Минулої доби від коронавірусу в Україні померли 11 людей. 135 українців одужало. Загалом за час пандемії зафіксовано 10406 випадків коронавірусу, з них 261 летальний, 1238 пацієнтів одужали.

До відома, загалом, у світі станом на ранок 30 квітня усього інфікованих — 3 194 886 особи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: