Google виділить малому та середньому бізнесу купони на безкоштовну рекламу на $ 340 млн

Google виділить малому та середньому бізнесу купони на безкоштовну рекламу на $ 340 млн

Google надасть малому і середньому бізнесу купони на безкоштовну рекламу 

Пропозиція також діє для малих і середніх компаній в Україні

У зв’язку з пандемією коронавірусу компанія Google виділить  малому і середньому бізнесу $ 340 млн в безкоштовних рекламних сервісах.

«Всім активним рекламодавцям запропонують купони, які можна активувати в будь-яких рекламних каналах компанії, включаючи пошук і YouTube. Українські акаунти також візьмуть участь», – повідомляє Ain.

Пропозиція поширюється на малі і середні компанії, які з початку 2019 року розміщують рекламу безпосередньо через Google або партнерів.

Спеціальні пропозиції будуть нараховувати на рахунок рекламодавця, їх можна буде побачити в особистому кабінеті. Рекламодавці отримають відповідне повідомлення упродовж квітня.

Ці купони можна використовувати на погашення заборгованостей в Google Ads, покупку реклами в пошуку, на дисплеї, YouTube  та в інших продуктах Google.

Використовувати кредит можна в будь-який час року, його термін дії закінчується 31 грудня 2020 року. Невикористану частину видалять з облікових записів Google Ads.

Нагадаємо, уряд України продовжив надзвичайну ситуацію, пов’язану з пандемією коронавірусу, до 24 квітня. На цей період для бізнесу пропонуються так звані канікули. Відтак «в період з 1 березня по 31 травня 2020 року не застосовуються штрафні санкції за порушення податкового законодавства, несплату чи несвоєчасну сплату єдиного соціального внеску», - повідомляє податкова служба. А ще запроваджується мораторій на проведення податкових перевірок з 18 березня до 31 травня 2020 року.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: