«Харківгаз Збут» похвалився обсягами поставок газу бюджетним установам

«Харківгаз Збут» похвалився обсягами поставок газу бюджетним установам

Послугами компанії користуються більше 64% бюджетних установ Харківщини

У ТОВ «Харківгаз Збут» заявили, що наразі обслуговують більше 500 бюджетних установ Харківщини. Про це повідомляє прес-служба «Харківгаз Збуту».

Зазначається, що з початку року ТОВ «Харківгаз Збут» прийняв на обслуговування та забезпечив гарантовані поставки газу для семи нових клієнтів. Ними стали бюджетні установи, які взимку опинились перед загрозою припинення газопостачання через недостатню професійність та фінансову неспроможність своїх попередніх постачальників.

Постачальником газу ТОВ «Харківгаз Збут» обрали більше 64% бюджетних установ Харківщини. Для цієї категорії споживачів впродовж 2017 року компанія поставила майже 14 млн куб. м палива.

У «Харківгаз Збуті» стверджують, що мають можливість забезпечити гарантовані поставки газу протягом року. З початку року до компанії звернулись сім споживачів-юридичних осіб з проханням забезпечити їм номінацію на необхідні обсяги газу, аби не допустити припинення газопостачання.

Раніше повідомлялося, що за січень борг держбюджету перед «Житомиргаз Збутом» зріс на 278 млн грн. Станом на 1 лютого 2018 року держава не профінансувала 803 млн грн пільги та субсидії на газ, який поставив своїм клієнтам ТОВ «Житомиргаз Збут».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: