Lauffer Group закликає виробників хлібобулочних виробів не підвищувати ціни на свою продукцію

Lauffer Group закликає виробників хлібобулочних виробів не підвищувати ціни на свою продукцію

Керівництво компанії не бачить об'єктивних причин для підвищення вартості хлібобулочних виробів

Група торгових і виробничих підприємств Lauffer Group, що володіє низкою заводів з виробництва борошна і хлібобулочних виробів, виступила проти подорожчання хліба в Україні. Про це йдеться в опублікованому 1 грудня прес-релізі компанії.

За словами керівника Lauffer Bakery Віталія Балихіна, компанія не бачить доцільності у підвищенні цін на хлібобулочні вироби.

«Зараз керівництво компанії не бачить об'єктивних причин для підвищення вартості хлібобулочних виробів. Понад те, питання підвищення цін на нашу продукцію навіть не обговорювалося в Lauffer Group. Економічного обґрунтування для підвищення цін зараз немає. Ми – соціально орієнтована компанія, тому вважаємо: будь-яке підвищення цін має бути економічно обґрунтованим», – зазначив Балихін.

Коментуючи заяву голови Всеукраїнської асоціації пекарів Володимира Череди про можливе підвищення вартості хліба до 20%, керівник Lauffer Bakery назвав її «передчасною і перебільшеною».

«Хлібозаводи Lauffer Group є членами Всеукраїнської асоціації пекарів, але ми, на відміну від керівництва асоціації, не бачимо об'єктивних причин для зростання цін на хліб», – наголосив Балихін.

Він також додав, що Lauffer Group закликає колег по цеху підтримати їхню ініціативу щодо цінової політики. «Ми закликаємо інших виробників хлібобулочних виробів України наслідувати наш приклад і не підвищувати цін на свою продукцію в такий складний для нашої країни період», – резюмував Балихін.

Нагадаємо, напередодні «Одеський коровай» Lauffer Group (ТМ «Булкін») запустив власну соціальну програму, знизивши ціну на хліб «Новосельський». Раніше соцпрограма Lauffer Group стартувала в Покровському Донецької області, на сьогодні вона діє і в інших містах регіону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: