Міністр економіки похвалився, що за шість місяців напрацював на 100 років

Міністр економіки похвалився, що за шість місяців напрацював на 100 років
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов 

За 6 місяців Мінекономіки передало на приватизацію біля 1000 підприємств. Це в 10 разів більше, ніж було зроблено за останні 10 років - Милованов

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов похвалився, що тільки в приватизації за шість місяців роботи напрацював на 100 років звичайної роботи Мінекономіки. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Милованова, він прийшов в уряд робити фундаментальні зміни в економіці, що «дозволять перейти від неефективної і корумпованої олігархічної системи до сучасної ринкової економіки, де кожний українець може стати успішним і багатим».

«Одна з таких реформ - приватизація. За 6 місяців Мінекономіки передало на приватизацію - від корупціонерів в державі до (майбутнього) приватного власника - біля 1000 підприємств. Це в 10 разів більше, ніж було зроблено за останні 10 років. Продовжуємо працювати», - наголосив міністр.

Як повідомлялося, міністр економіки назвав роботу уряду суперуспішною та суперефективною.

Нагадаємо, протягом останнього тижня в Україні обговорюють можливу відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Проте 2 березня Гончарук заявив, що жодних заяв про відставку не писав.

Сьогодні, 3 березня, зустріч Зеленського із «слугами» перенеслася через те, що кандидатури у новому складі уряду ще не погоджені.

«Слуги народу» отримали від Офісу Зеленського інструкцію, як вщент розкритикувати уряд.

«Главком» з посиланням на власне джерело в Офісі президента повідомляв, що на позачерговому засіданні Верховної Ради у середу, 4 березня, відбудеться голосування за відставку прем’єра Олексія Гончарука.

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, коментуючи можливі кадрові призначення в Кабміні, повідомив, що наразі є декілька робочих варіантів.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: