Порошенко не дасть «Чорноморнафтогазу» збанкрутувати

Порошенко не дасть «Чорноморнафтогазу» збанкрутувати

Голова держави ввів мораторій на банкрутство компанії

Президент України Петро Порошенко підписав закон, який вводить мораторій на банкрутство державної компанії «Чорноморнафтогаз» до 1 січня 2019 року. Про це повідомляється на офіційному сайті українського президента.

«Документ передбачає продовження терміну дії спеціальних дозволів на користування надрами, наданих товариству на ділянки, розташовані на тимчасово окупованій території України, а також заборону до 1 січня 2019 року на порушення справ про банкрутство товариства і припинення провадження в справах, до 1 січня 2017 року» , - йдеться у повідомленні.

Прес-служба відзначає, що введення закону сприятиме нормалізації діяльності ДАТ Чорноморнафтогаз і забезпечить захист майнових інтересів України в міжнародних судових інстанціях.

Нагадаємо, у травні 2017 року Верховна Рада України прийняла закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стабілізації діяльності Державного акціонерного товариства «Чорноморнафтогаз» у зв’язку з тимчасовою окупацією території України».

13 лютого стало відомо, що активи державної нафтогазової компанії «Чорноморнафтогаз», які залишилися на території окупованого Росією Криму, оголосять в міжнародний розшук. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: