Розпочинається чергова виплата коштів вкладникам ліквідованого банку «Хрещатик»

Розпочинається чергова виплата коштів вкладникам ліквідованого банку «Хрещатик»
Банк «Хрещатик» визнано неплатоспроможним у квітні 2016 року

Виплати вкладникам банку «Хрещатик» розпочнуться 12 грудня

З 12 грудня 2017 року до 25 січня 2018 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжує здійснювати виплати коштів вкладникам банку «Хрещатик». Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Для отримання відшкодування вкладники банку можуть звертатись з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) до відділень банку-агента Фонду ПАТ «Альфа-банк».

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

«Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину», - йдеться в повідомленні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Нагадаємо, 5 квітня 2016 року Національний банк України визнав банк «Хрещатик» неплатоспроможним, а Фонд гарантування вкладів ввів тимчасову адміністрацію.

У липні 2017 року Вищий адміністративний суд України підтримав судові рішення попередніх інстанцій про незаконну ліквідацію банку «Хрещатик». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: