Ryanair запустить рейси між Італією та Україною

Ryanair запустить рейси між Італією та Україною
На даний момент невідомо, чи встигне Ryanair відкрити рейси до закінчення обмежень на авіаперельоти у різних країнах Європи через коронавірус

Дозвіл авіакомпанії є тимчасовим, виданий 3 березня й буде діяти до 13 липня 2020 року

Авіакомпанія Ryanair отримала від авіаційної влади Італії права на виконання до 28 щотижневих рейсів між містами Італії та України. Про це повідомляє avianews.com.

У розділі тендери і контакти на сайті ENAC зазначено, що дозвіл є тимчасовим, виданий 3 березня й буде діяти до 13 липня 2020 року.

Лоукост отримав можливість літати до Києва з Бергамо, Болоньї, Рима, Катанії, в Одесу з Риму, Бергамо, Болоньї, до Львова з Риму, Бергамо, Болоньї та в Харків з Бергамо.

Інформацію про тендер на маршрути в Україну італійський регулятор розмістив 24 лютого. Авіакомпаніям запропонували подати заявки на виконання до 28 щотижневих рейсів з міст Італії до Києва, Одеси, Львова, Сімферополя та Харкова.

На лінії Бергамо-Львів, Бергамо-Київ, Болонья-Київ, Генуя-Київ, Мілан-Харків, Неаполь-Київ, Неаполь-Львів, Рим-Харків, Рим-Львів, Венеція-Львів і Рим-Одеса ENAC міг призначити до двох авіакомпаній на кожен маршрут.

На отримання прав польотів між Римом і Києвом, Міланом і Києвом, а також Катанією і Києвом, згідно з умовами тендеру, міг претендувати тільки один авіаперевізник.

Ryanair зміг отримати дозвіл на польоти з Італії в Україну після банкрутства італійського лоукоста Ernest Airlines.

На даний момент невідомо, чи встигне Ryanair відкрити рейси до закінчення терміну дії тимчасового дозволу.

Через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 і введення значних обмежень на польоти різними державами Європи у Ryanair не очікують відновлення рейсів до червня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: