У першому півріччі площа проданої комерційної нерухомості в Пекіні знизилася на 46%

У першому півріччі площа проданої комерційної нерухомості в Пекіні знизилася на 46%

У першій половині року будівництво комерційної нерухомості в Пекіні скоротилося на майже 9%

У першому півріччі 2018 року в Пекіні було продано 2,3 млн кв. м. комерційної нерухомості, що на 46,2 відсотка менше в порівнянні з тим же періодом минулого року. Зокрема, було продано більше 1,6 млн кв м. житлової нерухомості, що на 41,1 відсотка менше в порівнянні з тим же періодом минулого року. Про цей йдеться у поширених Пекінським статистичним управлінням даних.

У першій половині року почалося будівництво комерційної нерухомості в Пекіні, площа якої склала 9 млн 93 тис. кв м., що на 8,8 відсотка нижче, ніж роком раніше. Зокрема почалося будівництво нових квартир площею 5,1 млн кв м., що на 16,3 відсотка більше, ніж роком раніше.

У першій половині року нова площа будівництва гарантованого житла в Пекіні склала 4 млн 483 тис. кв м., на її частку довелося 49,3 процента площі нової комерційної нерухомості в місті, що на 9,2 відсотка більше, ніж в аналогічний період минулого року. Площа проданого житла склала 602 тис. кв м., на її частку довелося 26,2 процента площі проданої нової комерційної нерухомості в місті, що на 5,7 відсотка більше, ніж в аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, за півроку споживання електроенергії у Китаї зросло на 9,4%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: