Завод Порошенка минулого року вдвічі збільшив прибуток

Завод Порошенка минулого року вдвічі збільшив прибуток
Завод «Кузня на Рибальському»

Чистий дохід підприємства збільшився у 6,6 рази - до 776,2 млн грн.

За підсумками 2017 року завод «Кузня на Рибальському» збільшив чистий прибуток за міжнародними стандартами фінансової звітності в 2,2 рази (119,1%) в порівнянні з 2016 роком - до 18,6 млн грн.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на дані фінансової звітності компанії.

Відповідно до них, чистий дохід підприємства збільшився у 6,6 рази - до 776,2 млн грн.

ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському» (раніше – ПАТ «Ленінська кузня») - одне з відомих на ринку підприємств судпрому України. В умовах війни воно працює над виробництвом нових розробок оборонного призначення.

Основним акціонером приватизованого у 1995 році суднозаводу виступає ПАТ «Недиверсифікований корпоративний інвестфонд «Прайм Ессетс Капітал» (раніше – «Фонд «Петра Порошенка», Київ).

У 2016 році уряд надав ПАТ «Ленкузня» право на здійснення експорту товарів військового призначення власного виробництва та імпорту товарів військового призначення в інтересах власного виробництва терміном до 1 червня 2018 року.

У 2017 році з урахуванням перейменування підприємства в ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському» його повноваження спецекспортера продовжені терміном до 1 січня 2021 року.

Нагадаємо, Завод «Кузня на Рибальському», що належить президенту Петру Порошенку та народному депутату Ігорю Кононенку, упродовж 2013-2015 років придбав близько 3 тисяч тон сиру, щоб оптимізувати щонайменше 13 млн грн податків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: