Деолігархізація Зеленського дискредитована преференціями для Коломойського – політолог

Деолігархізація Зеленського дискредитована преференціями для Коломойського – політолог
зображення: apostrophe.ua

Магда наголосив, що команда Зеленського законом про олігархів хоче обмежити фінансування опонентів президента

Так званий політика деолігархізації Володимира Зеленського повністю дискредитована преференціями, які влада надає олігарху Ігорю Коломойському.

Про це заявив політолог, директор Інституту світової політики Євген Магда в коментарі для американського видання The Washington Post.

«Так звана деолігархізація – це лише на перший погляд виконання передвиборчої програми Зеленського, але дуже вибіркове, зі збереженням преференцій Коломойському та олігархам, які присягнуть на вірність діючому президенту», – заявив політолог.

Він наголосив, що команда Зеленського законом про олігархів хоче обмежити фінансування будь-яких політичних опонентів чинного президента.

Нагадаємо, 23 грудня видання The Washington Post опублікувало статтю, присвячену ситуації в Україні. І ній зокрема йдеться про недоліки так званого закону про олігархів. Так з посиланням на соціологічні дані, американське видання стверджує, що кожен третій громадянин України бачить в цьому законі популізм і спробу президента Зеленського припинити падіння свого рейтингу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: