Боксера, який вбив у Києві перехожого, затримали

Боксера, який вбив у Києві перехожого, затримали
Вбивство сталося 2 січня на Печерську в Києві

Нападник з місця події зник і лише увечері 3 січня разом із адвокатом з’явився у Печерське управління поліції

Чоловіку, який під час конфлікту на Печерську в Києві наніс смертельну травму 26-річному киянину, оголошено про підозру.

Про це 4 січня повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«За процесуального керівництва прокурорів Київської місцевої прокуратури №6 оголошено про підозру чоловіку, який вночі 2 січня під час вуличного конфлікту наніс смертельну травму місцевому жителю. Підозрюваний, який вигулював собак, вступив у словесну перепалку із перехожими чоловіками і під час цього конфлікту вдарив одного з опонентів у щелепу. Від отриманої травми останній помер на місці», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що нападник з місця події зник і лише увечері 3 січня разом із адвокатом з’явився у Печерське управління поліції.

«Затриманим виявився 36-річний киянин, кандидат у майстри спорту з боксу та кікбоксингу. Наразі вказану особу затримано на підставі ст. 208 КПК України та оголошено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство)», - заявили в прокуратурі.

Повідомляється, що до суду готується клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що чоловік, якого обґрунтовано підозрюють у нанесенні смертельної травми 26-річному киянину під час конфлікту на вулиці, здався поліції. Зазначалося, що підозрюваний - киянин, 1982 року народження. 

За даними ЗМІ, підозрюваним у вбивстві є колишній боксер Петро Очеретяний, який виступав на профі-рингу у важкій ваговій категорії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: