Вбивство у центрі Києва: загинув співробітник Управління держохорони

Вбивство у центрі Києва: загинув співробітник Управління держохорони
Вбивство сталося на вулиці Саперне поле
Фото: Нацполіція

Правоохоронці розшукують зловмисника

У середу, 2 січня, ввечері до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саперне поле у Печерському районі сталася бійка між двома чоловіками, внаслідок чого один із учасників втратив свідомість. На місце негайно виїхали слідчо-оперативна група та лікарі.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, одразу після прибуття медики констатували смерть 26-річного місцевого мешканця.

Свідки правоохоронцям розповіли, що у потерпілого відбувся конфлікт із невідомим, який вигулював двох собак. Незнайомець вдарив опонента, після чого той впав і помер на місці. 

Для встановлення причин смерті тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу. Поліцейські проводять заходи для затримання зловмисника. 

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події. 

Як повідомила УНН начальник відділу комунікації поліції Києва Оксана Блищик, чоловік, який загинув, за попередньою інформацією, працював в Управлінні державної охорони України. «За попередньою інформацією він є співробітником державної охорони», - сказала вона.

Цю інформацію ще уточнюють правоохоронці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: