Директорка Київського молодіжного центру постане перед судом

Директорка Київського молодіжного центру постане перед судом
Чиновницю підозрюють у розтраті понад 2,4 млн грн бюджетних коштів

Слідство встановило, що очільниця комунальної установи організувала незаконну схему розтрати коштів місцевого бюджету

Столичними правоохоронцями завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно директорки комунальної установи «Київський молодіжний центр» за фактами розтрати 2,4 млн грн коштів місцевого бюджету, виділених на проведення соціальних заходів на території Києва.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

Згідно з матеріалами слідства, у 2018 році очільниця комунальної установи організувала незаконну схему розтрати коштів місцевого бюджету на користь окремих субʼєктів господарювання під час реалізації соціальних проектів для молоді та дітей.

«До вказаної схеми були залучені фіктивні підприємства, на рахунки яких перераховувались кошти за нібито надані послуги з проведення заходів, які фактично не надавалися або надавалися за рахунок коштів приватних спонсорів. Йдеться, зокрема, про інформаційно-просвітницькі, розважальні акції для молоді, військово-патріотичні акції, заходи з популяризації здорового способу життя тощо», - повідомили в прокуратурі.

Збитки, які були завдані столичному бюджету внаслідок реалізації цієї схеми, складають понад 2,4 млн гривень.

Наразі обвинувальний акт відносно посадової особи скеровано до Шевченківського районного суду Києва для розгляду по суті.

Крім того, місцевою прокуратурою пред’явлено позов в інтересах держави в особі Київської міської ради щодо відшкодування збитків, спричинених кримінальним правопорушенням на вищевказану суму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: