Для спецобробки столичних об’єктів рятувальники вже використали понад 3,3 тис. л дезінфектора

Для спецобробки столичних об’єктів рятувальники вже використали понад 3,3 тис. л дезінфектора
Рятувальники дезінфікують лише під'їзди, сходові клітини, ліфтові шахти, оглядові майданчики будинку, а також вхідні двері квартир 
Фото: ДСНС

Із початку карантину у Києві продезинфіковано 197 об’єктів

Задля попередження випадків поширення на території Києва коронавірусної інфекції Головне управління ДСНС України у Києві проводить спецобробку об’єктів соціальної сфери, транспортної інфраструктури та техніки.

Так, з початку карантину у Києві продезинфіковано 197 об’єктів на загальній площі 52 918 кв. м, використано дезінфікуючої речовини 3,316 тис. л, задіяно 38 одиниць техніки та 240 чоловік особового складу ДСНС. Про це повідомляє пресслужба столичних рятувальників.

Зазначається, що для дезінфекції використовували спеціальний хлорвмісний розчин, котрий вбиває грамнегативні і грампозитивні бактерії, патогенні дерматофіти та віруси, в тому числі й вірус Covid-19.

Крім того, в обов’язковому порядку здійснюється обробка приміщень та пожежних депо, а також щоденно забезпечується температурний скринінг особового складу служби порятунку «101».

Головне управління ДСНС у Києві повідомляє, що такі заходи проводяться лише за наданими адресами від штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Київської міської державної адміністрації. Рятувальники дезінфікують лише під'їзди, сходові клітини, ліфтові шахти, оглядові майданчики будинку, а також вхідні двері квартир та не заходять у помешкання.

Як повідомлялося, станом на ранок 18 травня, у Києві підтверджено 2321 випадок Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 41 особу.

Найбільше випадків за минулу добу виявили в Дарницькому районі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: