Експеримент заблоковано: безкоштовний автобус з Броварів не пропрацював і дня

Експеримент заблоковано: безкоштовний автобус з Броварів не пропрацював і дня

«Київпастранс» відмовився виконувати умови договору і автобус на вечірній маршрут не випустив

Безкоштовний автобус, який у рамках експерименту почав курсувати 12 березня з Броварів до станції метро «Лісова», уже увечері в понеділок не вийшов на маршрут. Про це повідомляється на сторінці проекту «Громадський автобус» у Facebook.

«…Результатом нашого соціального експерименту, стало неочікуване блокування проекту. Після тиску «зверху» «Київпастранс» відмовився виконувати умови договору і автобус на вечірній маршрут не випустив. Для нас цей факт виявився найбільшим подивом. Ми не можемо знайти логіку в діях Київпастрансу і хочемо почути відповідь, чому у громадян відібрали автобус, оплачений спільнокоштом», - йдеться у повідомленні.

Організатори проекти звітують, що вранці у понеділок вдалося зробити три кола по заявленому маршруту. В експерименті взяли участь 97 пасажирів. Проект зібрав 11 090 грн, 620 грн з них – це внесок пасажирів, 10 470 грн – пожертвування броварчан.

Автори проекти заявляють, що не збираються зупинятися і проект «Громадський автобус» буде продовжено.

Нагадаємо, 12 березня у Броварах розпочався соціальний експеримент «Громадський автобус». Транспортні послуги надає «Київпастранс». Один день роботи автобуса коштує близько 5800 грн з ПДВ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: