Епідемія коронавірусу в монастирях: у Києві ще дев’ять хворих священнослужителів

Епідемія коронавірусу в монастирях: у Києві ще дев’ять хворих священнослужителів
Києво-Печерська лавра закрита на карантин

Три з київських монастирів закриті на карантин через спалах хвороби

За минулу добу коронавірус у столиці підтвердили ще у 63 осіб, зокрема, у трьох медиків. Загалом у Києві вже 1122 підтверджених випадки захворювання на Covid-19. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-пресконференції.

Так, серед тих, що захворіли: 22 жінки віком від 21 до 82 років і 35 чоловіків від 18 до 87 років. А також 6 хлопчиків віком від 6 до 14 років. До лікарень столиці госпіталізували 20 пацієнтів. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

За словами мера Києва, за минулу добу одужало 8 людей. Загалом за цей час коронавірус подолали 53 мешканці Києва.

«Дев'ять осіб, у яких за минулу добу підтвердили діагноз коронавірус, - священнослужителі. П'ятеро – з Києво-Печерської лаври. Троє – з Покровського Голосіївського монастиря. Та одна особа – з жіночого монастиря Святого Пантелеймона. Нагадаю, що три з київських монастирів закриті на карантин через спалах хвороби в них. Це: Києво-Печерська Лавра, Іонинський та Покровський Голосіївський монастирі», - зазначив Кличко.

Як повідомлялося, станом на ранок 24 квітня, у Києві підтверджено 1122 випадки Covid-19. Такі дані оприлюднив Центр громадського здоров’я України. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 63 особи.

Нагадаємо, Покровський Голосiївський чоловiчий монастир закрився на карантин, оскільки за минулу добу там виявлено 12 інфікованих на коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: