Із Києва курсуватиме потяг «чотирьох столиць»

Із Києва курсуватиме потяг «чотирьох столиць»

Мінінфраструктури планує запустити потяг у напрямі Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига

Міністерство інфраструктури України планує запустити новий залізничний маршрут міжнародного сполучення Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook заступник міністра Юрій Лавренюк.

«Потягу «чотирьох столиць» бути, - заявив він. - Тарифна рада МІУ ухвалила рішення про внесення змін до Тарифів на перевезення пасажирів та багажу залізничним транспортом у міжнародному сполученні. Міністр інфраструктури Володимир Омелян підписав відповідний наказ, який спрямовано до Міністерства юстиції на державну реєстрацію».

Лавренюк повідомив, що «Укрзалізниця» вже закупила 28 нових пасажирських вагонів, які будуть найближчим часом курсувати у напрямі Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига. 

«Вартість квитка купейним вагоном до Риги буде становити близько 1855 грн (€59). Ну чим не залізничний «лоу-кост»?» - зазначив заступник міністра.

Як повідомляв «Главком», 23 березня керівництво аеропортів «Бориспіль» та «Львів» підписало договори про початок польотів з ірландською компанією-лоукостером Ryanair.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: