Київ заполонила реклама наркотиків і зброї (фото)

Київ заполонила реклама наркотиків і зброї (фото)
Реклама наркотиків і продажу зброї на київських будівлях
Фото: 44.ua

Мешканці Дарницього району звернулися до поліції

У Києві на фасадах будинків, адміністративних будівель і кіосках невідомі залишають рекламу наркотиків. Також біля дитячого садка недавно з'явилася реклама зброї.

Про це йдеться в депутатському зверненні Дмитра Стрижова до глави Дарницької райдержадміністрації у Києві та начальника столичної поліції.

Так, жителі Дарницького району заявили про масову публічну рекламу наркотичних засобів практично у всьому районі. Зокрема, у вигляді десятків рекламних написів на фасадах багатоквартирних житлових будинків і адміністративних будівель.

«Багато з цих написів були зафіксовані біля навчальних закладів Дарницького та інших районів Києва, що може викликати катастрофічні наслідки для дітей та їх сімей. Також на стінах будівлі по вулиці Ревуцького, 13, навпроти гімназії №290, навіть з'явилася реклама продажу зброї», - йдеться в депутатському зверненні.

Місцеві жителі просять правоохоронців ввести щотижневе чергування і фотофіксацію незаконної реклами, щоб потім передати дані обслуговуючим компаніям для подальшого фарбування фасадів з рекламою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: