«Київавтодор» готується до нового потужного снігопаду (відео)

«Київавтодор» готується до нового потужного снігопаду (відео)
«Київавтодор» розчищає столичні шляхи від снігу

«Київавтодор» просить власників транспортних засобів врахувати попередження синоптиків про погіршення погодних умов

Майже 400 одиниць снігоприбиральної та допоміжної спецтехніки та 65 бригад з ручного прибирання підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» залучено сьогодні вдень для ліквідації наслідків вчорашньої негоди у столиці. Про це повідомляє прес-служба корпорації.

В той же час, підприємства корпорації готуються до наступної хвилі снігопаду, яка вже сьогодні вночі накриє Київ.

Комунальна корпорація «Київавтодор» просить власників транспортних засобів врахувати попередження синоптиків про погіршення погодних умов у столиці завтра, 3 березня, та мінімізувати поїздки власним автотранспортом, віддавши перевагу громадському.

«Крім того, задля оперативного прибирання столиці від снігу, звертаємося до водіїв з проханням проявити свідомість та не залишати свої автівки обабіч вулиць та доріг у найближчі дні, щоб не заважати спецтехніці якнайшвидше прибирати Київ від снігу», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв «Главком», «Київавтодор» уже вивіз зі столичних вулиць понад 2 тис. тонн снігу.

У суботу, 3 березня, внаслідок впливу активного циклону у Києві очікуються складні погодні умови: вночі та вранці сильний сніг (приріст снігового покриву 10-17 см), пориви вітру 15-18 м/с, хуртовина, на дорогах ожеледиця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: