Мерія проведе службове розслідування стосовно начальника метрополітену

Мерія проведе службове розслідування стосовно начальника метрополітену
Начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський
Фото: liga.net

Брагінський не надав НАЗК інформацію та копії документів на запити стосовно володіння ним корпоративними правами трьох підприємств

Стосовно голови КП «Київський метрополітен» Віктора Брагінського проведуть службове розслідування. Про це повідомив заступник керівника апарату КМДА Євген Ситниченко, додавши, що у зв'язку з цим було створено комісію.

«Є суперечка про правомірність чи неправомірність відмови НАЗК (Національному агентству з питань запобігання корупції. – Ред.) у наданні інформації. Але це не корупційне правопорушення. Перевірка з метою службового розслідування фактів тільки починається, тому на даному етапі коментувати її хід не можу», - сказав в коментарі 44.ua Ситниченко, який є також головою цієї комісії.

Потім про результати розслідування доповідатимуть меру Києва. Тоді буде вирішено питання про подальше перебування Брагінського на посаді глави столичного метро.

«Все буде залежати від підтвердження або непідтвердження факту, що обтяжуючих або пом'якшуючих обставин і т.д. На даному етапі ніхто не може сказати, яким буде результат», - додав Ситниченко.

Нагадаємо, у кінці травня Національне агентство з питань запобігання корупції прийняло рішення про внесення припису київському міському голові Віталію Кличку стосовно начальника комунального підприємства «Київський метрополітен» Віктора Брагінського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: