На чотирьох станціях підземки з’явилися каси лише для карток

На чотирьох станціях підземки з’явилися каси лише для карток
Каси київського метро

Картками уже користується більше 60% загального пасажиропотоку метро

На чотирьох станціях київського метро відкрилися каси виключно по роботі з картками для проїзду. Вони запрацювали на «Вокзальній», «Хрещатику», «Академмістечку» та «Майдані Незалежності». Про це повідомляє прес-служба КП «Київський метрополітен».

«Зміни дозволять вдосконалити обслуговування пасажирів, оскільки картками уже користується більше 60% загального пасажиропотоку. У такій касі пасажир може придбати картку або проїзний, обрати вигідний для себе тариф, поповнити ресурс або здати картку та повернути заставну вартість», - зазначають у метрополітені.

Тут нагадують, що при поповненні картки метро на 50 поїздок, кожна коштує 4,5 грн. За розпорядженням КМДА термін дії картки становить 6 місяців з моменту покупки або поповнення. 

Як відомо, жетон поступово виводиться з обігу у столичному метрополітені та проводиться робота з автоматизації процесів. Відповідно, каси працюють з обмеженою кількістю жетонів, а у автоматах їх можна придбати скільки потрібно.

Також пасажири можуть оплатити проїзд безпосередньо на жовтому турнікеті, скориставшись будь якою безконтактною банківською карткою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: