На Київщині бригади енергетиків підірвались на мінах, є жертви (фото)

На Київщині бригади енергетиків підірвались на мінах, є жертви (фото)
Автівка підірвалась на протитанковій міні, що залишили рашисти
фото: Андрій Нєбитов/Facebook

Один працівник загинув і троє зазнали поранень у результаті наїзду на міни

Фатальним виявився виїзд на польову дорогу бригади, яка сьогодні відновлювала світло в Макарівському районі. Один працівник загинув, ще двоє поранених в результаті наїзду на міну. Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Також вибух стався сьогодні в селі Маковище, коли працівники енергетичної компанії виїхали на польову дорогу. Потерпілому пощастило вижити після наїзду на протитанкову міну. Він зазнав перелом ліктьового суглоба і стегна.

Поблизу місця детонації виявили ще 5 таких мін – смертельна пастка, яку лишили російські військові, відступаючи з території Київської області.

«Практично щодня ми фіксуємо такі трагедії, тому вже вкотре закликаємо громадян бути обережними, не виїжджати на ґрунтові дороги і лісові стежки районів, які були в окупації. Оминайте закинуті будівлі та місця дислокації військ агресора, не беріть незнайомі речі з місць бойових дій. Бережіть себе та обов’язково попередьте про небезпеку своїх рідних! Прості інструкції рятують життя», - закликав Нєбитов.

Раніше експерт Асоціації саперів України висловив думку. що на повне розмінування України знадобиться 64 роки.

20 квітня в Ірпені було виявлено та знешкоджено потужну авіаційну бомбу.

Кабінет міністрів виділив 555,4 млн грн Міністерству внутрішніх справ для ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації проти України.

Вказане фінансування МВС направить Державній службі з надзвичайних ситуацій на утримання додаткової штатної чисельності утворених піротехнічних підрозділів та аварійно-рятувальних частин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: