На реконструкцію дамб Бортницької станції аерації потратять півмільярда гривень

На реконструкцію дамб Бортницької станції аерації потратять півмільярда гривень

Оголошено тендер на проведення реконструкції на БСА

Комунальне підприємство «Дирекція з капітального будівництва і реконструкції «Київбудреконструкція» оголосило тендер на реконструкцію дамб мулових полів №1 і №2 Бортницької станції аерації (БСА). Очікувана вартість робіт з реконструкції дамб становить 511 млн гривень. Запланований термін виконання робіт - до 31 грудня 2020 року.

Про це KV стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro.

Відповідно до тендерної документації, підрядник повинен до 31 грудня 2020 року виконати роботи з реконструкції дамб мулових полів БСА. Йдеться про реконструкцію дамби мулового поля №1 в селі Бортничі і дамби мулового поля №2 в селі Ревне.

Передбачається встановити гарантійний термін на виконані роботи 10 років з моменту прийняття об'єкта реконструкції в експлуатацію.

Оскаржити умови тендера можна до 12 квітня 2018 року, а подати пропозиції - до 16 квітня 2018 року. Аукціон запланований на 22 травня 2018 року.

Раніше повідомлялося, що Київ реалізує найбільший вітчизняний інвестиційний проект в сфері житлово-комунального господарства - реконструкцію БСА, реальні кроки якої почнуть здійснювати в 2018 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: