На Співочому полі відкриється «Цитрусове королівство»

На Співочому полі відкриється «Цитрусове королівство»
«Конструкції для інсталяцій готові до транспортування. Їх скоро привезуть на територію парку. Для того, щоб виконати всі умови техніки безпеки, проводяться тести активних етапів виставки», - каже організатор

За словами організатора, на локації буде розміщено 10 казкових замків та фігури з фруктів, що будуть зроблені з апельсинів та лимонів

На Співочому полі пройде перший в Україні фестиваль «Цитрусове королівство». Про це розповів керівник компанії-оператора Grand Event Денис Погорєлко.

За словами організатора, на локації буде розміщено 10 казкових замків та фігури з фруктів, що будуть зроблені з апельсинів та лимонів.   

«Вже майже готові конструкції, на яких будуть розміщені фрукти. Для того, щоб каркаси витримали всю вагу помаранчів, довелося використати достатньо велику кількість металу, - близько 15 тон. Саме стільки матеріалу треба було обробити майстрам, щоб він набув потрібної для інсталяцій форми», - говорить керівник компанії-оператора Grand Event.

Погорєлко запевняє, що незабаром приїде та буде встановлена ялинка.

«Конструкції для інсталяцій готові до транспортування. Їх скоро привезуть на територію парку. Для того, щоб виконати всі умови техніки безпеки, проводяться тести активних етапів виставки», - каже організатор.

Виставка «Цитрусове королівство» відкриється 21 грудня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: