На залізничному вокзалі у Києві росіянин підрізав чоловіка

На залізничному вокзалі у Києві росіянин підрізав чоловіка

Столичні поліцейські затримали чоловіка за розбій на залізничному вокзалі

Бійці полку «Київ» разом із оперативниками затримали чоловіка за розбійний напад на залізничному вокзалі у столиці. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

За його даними, зловмисник вдарив потерпілого ножем в обличчя і забрав його мобільний телефон.

Повідомлення про ножове поранення чоловіка надійшло до чергової частини відділу поліції на станції «Київ-Пасажирський» о 2:40.

Бійці полку «Київ» разом із оперативниками почали відпрацювання вокзалу та прилеглої території – і невдовзі затримали чоловіка, який причетний до правопорушення. Ним виявився уродженець РФ, 1975 року народження, який нині живе у Києві.

Зʼясувалося, що чоловік підійшов до кіоску на другому поверсі будівлі, придбав там розкладний ніж і вдарив ним продавця у щоку. При цьому зловмисник забрав мобільний телефон і втік. Потерпілого доставили в лікарню.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 12-ти років ув’язнення із конфіскацією майна.

Нагадаємо, що в ресторані швидкого харчування «Пузата хата» було знайдено чоловіка із перерізаним горлом.  Попередньо відомо, що чоловік із дівчиною перебували у закладі. Після обіду вони рушили до виходу, однак дівчина повернулася, бо забула банківську картку. Коли ж повернулася, побачила непритомного чоловіка із ножовим пораненням шиї. Правоохоронці встановили особу чоловіка, це - мешканець столиці, 1989 року народження. За словами свідків, чоловік вийшов і кілька разів вдарив себе ножем у шию. Цю інформацію ретельно перевіряють.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: