Начальника київського МРЕВ, який скоїв смертельну ДТП, випустили з-під варти

Начальника київського МРЕВ, який скоїв смертельну ДТП, випустили з-під варти
Місце смертельної ДТП на вулиці Стеценка у Києві

Прокуратура Києва категорично не погоджується з рішенням суду

Подільський райсуд столиці під час засідання 27 лютого звільнив з-під варти 35-річного співробітника регіонального сервісного центру МВС України, котрий вчинив смертельну ДТП на вул. Стеценка у Києві. Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва.

«…Попри рішення Шевченківського районного суду столиці, яким до співробітника МВС застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, та який було залишено без змін судом апеляційної інстанції, 27.02.2018 суддя Подільського райсуду звільнив з під-варти обвинуваченого», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що питання щодо скасування вже обраного запобіжного заходу, який діяв до 11.03.2018, не ставилось та відповідне рішення суддею не приймалось.

Зважаючи на це, прокуратурою підготовлено клопотання до суду про обрання співробітнику МВС запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наступне судове засідання призначено на 05.03.2018 на 12:30.

Нагадаємо, 13 листопада 2017 року в Києві на вулиці Стеценка позашляховик Mazda, за кермом якого перебував керівник сервісного центру МВС Володимир Найда, виїхав на зустрічну смугу та вдарив автомобіль Mitsubishi, який від удару відкинуло на третю машину. Пасажир Mitsubishi загинув на місці, водій цього авто з травмами, переломами ніг доставлений в реанімацію. Його з машини діставали рятувальники. 14 листопада Найді вручили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

15 листопада Найда був поміщений під варту без можливості виходу під заставу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: