Національна оперета 15 вересня розпочне новий театральний сезон гала-концертом

Національна оперета 15 вересня розпочне новий театральний сезон гала-концертом
Фото topnews.kiev.ua

Традиція випускати прем’єрну театрально-концертну постановку до відкриття і до закриття театрального сезону була започаткована в Київському театрі оперети в 2004 році

15 вересня о 19.00 відбудеться Гала-концерт до відкриття 82-го театрального сезону в Національній опереті України.

В концерті звучатиме музика Ж. Оффенбаха,  Дж. Россіні, Й. Штрауса, Ф. Шуберта,  Дж. Верді, В.-А. Моцарта, Й.-С. Баха. Артисти, вокалісти та артисти хору виконають арії з відомих оперет, опер, мюзиклів, артисти балету представлять хореографічні номери.

Традиція випускати прем’єрну театрально-концертну постановку до відкриття і до закриття театрального сезону була започаткована в Київському театрі оперети в 2004 році н.а.України Богданом Струтинським. Вже понад 10 років ця традиція є непорушною.

О 18.30 в фойє театру відбудеться зустріч журналістів із самим Струтинським, який відповість на питання журналістів, мистецтвознавців, критиків. В програмі зустрічі також беруть участь представники компаній Google, які презентують новий проект – 3D-екскурсію по Національному театру оперети, та представники компанії AmidaGroup, які представлять проект «Єгипет очима українських художників».

Крім того, 16 вересня о 12.00 в приміщенні Посольства Угорщини в Україні відбудеться прес-конференція, під час якої буде повідомлено про культурні заходи, що заплановані Посольством на цьогорічний осінній сезон. Національна оперета та Посольство Угорщини мають спільні проекти. Керівник Київського театру оперети Богдан Струтинський ознайомить присутніх із концепцією та підготовчим етапом до прем’єри вистави «Графиня Маріца», яка запланована на листопад.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: