Оголошено конкурс на слоган для одного із найдавніших ринків столиці

Оголошено конкурс на слоган для одного із найдавніших ринків столиці

Найкраще гасло, гідне стати візитівкою Бессарабського ринку, визначатиме експертна комісія

До святкування 106-ї річниці Бессарабського ринку керівництво комунального підприємства оголошує відкритий конкурс на обрання слогану для одного із найдавніших ринків столиці. Основна мета конкурсу – сприяти туристичній привабливості об’єкта, використовуючи можливості його функціонального призначення. Участь можуть взяти всі охочі, повідомили у КП «Бессарабський ринок».

«Зважаючи на те, що Бессарабський ринок не лише торговельний майданчик, а й культурне надбання Києва зі своєю багатою та цікавою історією, ми вирішили запропонувати киянам самим віднайти слова, які, на їхню думку, могли би бути гаслом Бессарабського ринку», – прокоментував виникнення ідеї з конкурсом директор КП «Бессарабський ринок» Микола Ковальчук.

За умовами конкурсу, слоган має відображати діяльність ринку та його значення як об’єкта культурної спадщини для Києва, а також складатись із одного речення у межах 5-7 слів. Пропозиції приймаються до 1 липня 2018 року на електронну пошту [email protected] Найкраще гасло, гідне стати візитівкою Бессарабського ринку, визначатиме експертна комісія. На переможця чекає приз.

Конкурс – один із заходів програми святкування Дня народження легендарного столичного ринку. Наразі організатори не розкривають усіх подробиць, але вже відомо про заплановане урочисте відкриття пам’ятної дошки одному з найзаможніших киян дореволюційного Києва, на кошти якого збудовано Бессарабський ринок – Лазарю Бродському, а також приємні сюрпризи для покупців та просто відвідувачів базару в самому серці столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: