Під час пожежі у Києві постраждали дві жінки і дитина

Під час пожежі у Києві постраждали дві жінки і дитина
Ліквідація пожежі на пр. Правди, 96 

Пожежа сталася у 9-поверховому житловому будинку в одній із квартир на 7-му поверсі

У понеділок, 19 березня, сталася пожежа на пр. Правди, 96 у Києві.

Повідомлення про пожежу надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві о 10:35. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Києві.

«На місце події негайно виїхали рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Прибувши до місця виклику, вогнеборці встановили, що у 9-поверховому житловому будинку в одній із квартир на 7-му поверсі виникла пожежа. Не гаючи часу, рятувальники приступили до гасіння пожежі. О 10:56 пожежу на площі 20 кв. м було локалізовано, а об 11:06-ліквідовано», - йдеться у повідомленні.

Під час гасіння пожежі з квартири на поверх вище вогнеборці евакуювали двох жінок і 4-літню дівчинку та передали їх працівникам медичної служби. Евакуйованих було госпіталізовано з підозрою на отруєння продуктами горіння.

На місці пожежі працювало 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 30 чоловік особового складу.

На щастя, загиблих немає.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється правоохоронними органами.

Як повідомлялося, 18 березня увечері у м. Бровари Київської області сталася пожежа у житловому будинкуРятувальники винесли з будинку пенсіонерку та її 90-річну маму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: